EASY LIVIN' Easy Brow Naturalne Mydełko do Stylizacji Brwi (24g)
Bestseller
EASY LIVIN Mydełko Easy Brow

EASY LIVIN’ Easy Brow Naturalne Mydełko do Stylizacji Brwi (24g)

W urodzie warto stawiać przede wszystkim na naturalną pielęgnację i podkreślenie naszego prawdziwego blasku. Pokaż swój glow!

Wystylizuj najmodniejsze brwi tego sezonu, będą piękne i podkreślone dzięki Easy Brow. Twoje włoski nabiorą objętości, będą wydawały się gęstsze i grubsze, a co najważniejsze utrwalisz pożądany kształt łuku!

Kolor: bezbarwny

Pojemność: 24 g

79.00 

Chwilowo niedostępny

Nieważne czy masz cienkie, delikatne czy wyraźne i ciemne włoski – Easy Brow to produkt dla każdego! Super podkreślenie to nie wszystko – dziewczynom z Easy Livin zależało również na aspekcie pielęgnacyjnym. W produkcie znajdziesz także olej rycynowy oraz masło migdałowe. Olej rycynowy dzięki kwasom tłuszczowym stymuluje wzrost włosków brwi.

Systematycznie nakładany będzie wspomagać wzrost nowych, grubszych włosków, równocześnie zapobiegając ich wypadaniu. Masło migdałowe dzięki zawartości witaminy A oraz E odżywi, nawilży, doda blasku i witalności włoskom.

Do każdego mydełka dołączona jest bambusowa szczoteczka do brwi.

~

Stosowanie:
~ spryskaj szczoteczkę odrobiną mgiełki lub ulubionym hydrolatem
~ potrzyj mydełko aby nabrać odpowiednią ilość produktu
~ czas na magię – stylizuj brwi według uznania, my polecamy zaczesać włoski do góry!

~

Mydełka produkowane są ręcznie, dlatego ich kolor może się nieznacznie różnić. Easy Brow jest produktem przeźroczystym dlatego nadaje się dla każdego koloru brwi.

Opakowanie: metalowa puszka, woreczek z bawełny, bambusowa szczoteczka do stylizacji.

Sposób przechowywania: najlepiej w temperaturze pokojowej, do 21 stopni Celsjusza.

Trwałość po otwarciu: 8 miesięcy

~

INCI:
Glycerin Base (Glycerin, Aqua, Sorbitol, Sodium Palm Kernelate, Sodium Stearate, Sodium Oleate,  Sodium Chloride, Citric Acid, Sodium Citrate, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate), Prunus Amygdalus Dulcis Oil & Hydrogenated Vegetable Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil.

Dodaj opinię

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

preloader